Leer Spaans bij taalschool Instituto Mediterráneo Sol in Granada


Taalschool Instituto Mediterráneo Sol

Spaanse cursussen en cultuur in Granada sinds 1992

Landschappen, poëzie, strand, tapas, bergen, vrienden, cultuur...Granada bezoeken en Spaans leren is een ervaring die je nooit meer gaat vergeten. Instituto Mediterráneo Sol is een Spaanse school gesitueerd in het centrum van Granada. Wij organiseren verblijven voor wie in Granada wil leven, Spaans wil leren en de Andalusische cultuur wil ervaren in elk seizoen van het jaar. Onze cursussen Spaanse integreren alle taalkundige vaardigheden. Vanaf de allereerste dag vindt onderwijs plaats in het Spaans en we maken daarbij gebruik van een communicatieve methodiek en de praktijk. INMSOL hanteert bovendien het normenstelsel CEN (Comité Européen de Normalisation).

GEACCREDITEERD DOOR INSTITUTO CERVANTES: DELE en CCSE
INMSOL is gestart in 1992 en is in 2002 onafgebroken geaccrediteerd door Instituto Cervantes. Sinds 2012 vormen wij tevens een DELE examen centrum (Diploma de Español como Lengua Extranjera), een examinator CCSE (prueba de Conocimientos Constitucionales y Socioculturales de España), en zijn sinds 2015 een centrum voor het verkrijgen van de Spaanse nationaliteit. Deze examens zijn onderdeel van de vereisten voor het verkrijgen van de Spaanse nationaliteit. Ons personeel biedt hulp en informatie voor deze examens voor wie zich bij ons inschrijft. 

ERASMUS BEURS AANVRAGEN EN JOUW CURSUS REALISEREN
Als je een cursus zoekt waarmee je een Erasmus Plus beurs kunt aanvragen dan vind je bij  Instituto Mediterráneo Sol de beste opties. Vind een plaats in onze cursussen voor de formatie van docent of iedere willekeurige cursus die wij bieden. Wij zullen je vervolgens faciliteren met de documentatie die vereist is voor de procedure met betrekking tot de beurs.

CURSUSSEN VOOR ALLE NIVEAUS: TEST JE SPAANS
Ons aanbod cursussen voldoet aan alle niveaus van Marco Común de Referencia Europeo de las Lenguas en aan het Plan Curricular del Instituto Cervantes. Doe onze test en je ervaart welke cursus het beste bij jou past. Wij bieden cursussen aan voor alle wensen en doelgroepen: universiteitsstudenten, professionals, tieners, senioren (50+) of cursussen voor grote groepen. 

ACCOMMODATIE EN ACTIVITEITEN
Heb je accommodatie nodig? Zoek je vrijetijdsactiviteiten? No te preocupes - bij iNMSOL zoeken we de optimale activiteiten die perfect passen bij jouw linguístische onderdompeling. Wij reserveren op jouw naam passende huisvesting en activiteiten na de Spaanse lessen. Denk aan stedentrips, excursies of vervoersservices. Zoek contact voor jouw favoriete opties en INMSOL zorgt voor het maatwerk. 

WIJ VERWACHTEN JOU!

logo Instituto Mediterráneo Sol

CONTACTGEGEVENS

Enriqueta Lozano 17
18009 Granada
www.inmsol.com
+ 34 958 293732


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Ski, DELE Examen, Spaanse taal en Cultuur, Spaans voor Docenten, Spaans voor Tieners, Spaans & Toerisme, Medisch Spaans, Spaans voor 50 plussers, Excursies, Spaans & Flamenco, Online Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring