Leer Spaans bij taalschool Instituto Mediterráneo Sol in Granada


Taalschool Instituto Mediterráneo Sol

Bij Instituto Mediterráneo Sol kun je op elk gewenst moment Spaans leren tegen fijne prijzen. De cursussen van IMSOL zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, wensen en leeftijden. Intensief Spaans, Zakelijk Spaans (toerisme, medisch of bedrijfsleven), Voorbereidingscursussen voor Officiële Examens (DELE of certificaten van de Kamer van Koophandel, Spaans voor Tieners of Spaans voor Docenten, zomaar wat voorbeelden! Onze school kent een zeer centrale locatie in de karakteristieke wijk Realejo op maar 5 minuten lopen van de kathedraal en het omringende uitgaansgebied. Opgericht in 1992 kent IMSOL een lange historie en verschillende accreditaties waaronder een kwaliteitsstempel van Instituto Cervantes. Ben je geïnteresseerd in ELE-docentencursussen? Neem dan ook een kijkje op ELE IMSOL.

Granada is een droomplek om Spaans te leren. De stad oefent een grote aantrekkingskracht uit op Spaanse en buitenlandse studenten, dankzij het alom aanwezige studentenleven. Dankzij haar rijke verleden die sterk beïnvloed werd door de Moren trekt de stad ook veel senioren. En dan hebben we het nog niet gehad over de omringende attracties, zoals het Sierra Nevada gebergte en de stranden van de Costa Tropical op maar een uurtje rijden.  

Naast Spaanse lessen organiseert IMSOL dagelijks onderhoudende activiteiten. Denk aan rondleidingen in Granada, tapastours, kookworkshops en internationale diners met je medestudenten. Daar komen onze weekendexcursies nog bij, variërend van bezoeken van interessante Andalusische steden en natuurgebieden tot trips naar Marokko. Bij IMSO kun je tal van speciale activiteiten combineren met Spaans: flamenco, paardrijden, skiën en nog veel meer. Zo ontmoet je veel nieuwe mensen waarmee je onvergetelijke momenten zult beleven! Zoek je hulp bij het zoeken van de optimale accommodatie? Laat het ons weten: van gastgezinnen tot een gedeelde flat, we regelen het voor je!

IMSOL en het fascinerende Granada - een perfecte twee-eenheid om je de wereldtaal Spaans eigen te maken! 

CONTACTGEGEVENS

Enriqueta Lozano 17
18009 Granada, Granada
www.inmsol.com
info@inmsol.com
+ 34 958 293732


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Ski, DELE Examen, Spaanse taal en Cultuur, Spaans voor Docenten, Spaans voor Tieners, Spaans & Toerisme, Medisch Spaans, Spaans voor 50 plussers, Excursies, Spaans & Flamenco


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring