Leer Spaans bij taalschool Espalmía in Deventer


Espalmía  is een kleinschalig opgezet instituut voor Spaans onderwijs en vertalingen, gevestigd in Deventer. Door de opbouw van het lesmateriaal en de semi-individuele benadering, zijn de lessen voor iedereen geschikt.
 
Er zijn cursussen van verschillende niveaus, dus er kan altijd een leertraject worden gestart die het beste bij u past, rekening houdende met uw wensen en huidige kennis van de Spaanse taal. Het is verder ook mogelijk om te kiezen voor een "leercursus" (NIVEL I, II, III, voorbereiding examens DELE) of voor een "praatcursus"  (conversatie I of II). 
 
Dus of u nu Spaans wilt leren voor uw opleiding (studenten), voor uw werk, voor een vakantie in Spanje of Latijns-Amerika, indien u een huis in een Spaanstalig land heeft, als u wilt kunnen converseren of corresponderen met Spaanstalige vrienden/familie of als u in een Spaanstalig land stageprojecten c.q. vrijwilligerswerk wilt gaan doen, u kunt altijd bij Espalmía terecht!
 
Tevens heeft Espalmía een cursus ontwikkeld, "Spaans voor Juristen", voor iedereen die werkzaam is binnen de juridische sector. 

Kortom: voor een leerzame én leuke Spaanse les, bent u bij Espalmía aan het juiste adres!! 

logo Espalmía

CONTACTGEGEVENS

Cornelis Lelylaan 2, Deventer
www.espalmia.nl
0570-651896


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Conversatiecursus, Zakelijk Spaans, DELE Examen, Vakantiecursus, Vertalingen


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring