Spaans leren in Cusco

Wil je Spaans leren in Cusco in Peru? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Cusco en vind een cursus Spaans die bij jou past.

AMAUTA Spanish School

Specialisatie:Groepscursus, Privéles, Spaans voor Vakantie, Spaans & Cultuur, Excursies, Spaans & Salsa, Spaans voor Kinderen, Spaans & Vrijwilligerswerk
Land: Peru
Adres: San Agustin 249 | Cusco | Peru
Telefoon: 00 51 84 242998
Website: www.amautaspanish.com
Email: info@amautaspanish.com
Facebook: AmautaSpanishSchool

AMAUTA: Spaanse cursussen en vrijwilligerswerk in Cusco, Peru

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke culturele en Spaanse leerervaring in Cusco dan bieden wij je het allerbeste! AMAUTA Spanish School is gevestigd in Cusco, de hoofdstad van het oude Incarijk, tevens een bekend vertrekpunt voor de treinreis naar het wereldberoemde Machu Picchu. Wij verzorgen een verscheidenheid aan cursussen Spaans, net als verschillende accommodatiemogelijkheden. Zo kun je verblijven in ons populaire studentenhuis. Daarnaast organiseren we vrijwilligerswerk, excursies en vele gratis activiteiten waaronder workshops over de Zuid-Amerikaanse en Peruviaanse cultuur, lezingen, Zuid-Amerikaanse filmpresentaties en swingende salsalessen. 

Studenten in taalschool Amauta in Cusco

 
Het taalinstuut AMAUTA laat je Spaans leren in Peru terwijl je de Peruviaanse cultuur van binnenuit beleeft en leert kennen. Daarom kun je bij ons Spaanse lessen volgen op drie totaal verschillende Peruaanse bestemmingen: het mooie Cusco in de Heilige Vallei, het onvergetelijke Tambopata in het Amazoneregenwoud of de Peruaanse hoofdstad Lima in de aangename wijk Miraflores. Sinds 1996 heeft AMAUTA als missie om taalstudenten in Peru deel te laten nemen aan cursussen Spaans, vrijwilligerswerk en excursies. Het enige wat je nodig hebt is veel enthousiasme, want voor de rest zorgen wij!
 


Spaanse taalscholen in Peru

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie