Leer Spaans bij taalschool AMAUTA Spanish School in Cusco


Taalschool AMAUTA Spanish School

AMAUTA: Spaanse cursussen en vrijwilligerswerk in Cusco, Peru

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke culturele en Spaanse leerervaring in Cusco dan bieden wij je het allerbeste! AMAUTA Spanish School is gevestigd in Cusco, de hoofdstad van het oude Incarijk, tevens een bekend vertrekpunt voor de treinreis naar het wereldberoemde Machu Picchu. Wij verzorgen een verscheidenheid aan cursussen Spaans. Daarnaast kunnen we je helpen met je huisvesting in Cusco. Wat te denken van onze populaire studentenhuis? AMAUTA verzorgt vrijwilligerswerk, excursies en vele gratis activiteiten waaronder workshops over de Zuid-Amerikaanse en Peruviaanse cultuur, lezingen, Zuid-Amerikaanse filmpresentaties en swingende salsalessen. 

Studenten in taalschool Amauta in Cusco

 
Het taalinstituut AMAUTA laat je niet alleen Spaans leren maar laat je ook de Peruviaanse cultuur van binnenuit beleven! Je kunt bij ons Spaanse lessen volgen op maar liefst drie  Peruaanse bestemmingen: het mooie Cusco in de Heilige Vallei, het onvergetelijke Tambopata in de Amazone en de Peruaanse hoofdstad Lima in de aangename wijk Miraflores. Sinds 1996 heeft AMAUTA als missie om taalstudenten in Peru deel te laten nemen aan cursussen Spaans, vrijwilligerswerk en excursies in Peru. Het enige wat je hoeft mee te brengen is enthousiasme, want voor de rest zorgen wij!
 

logo AMAUTA Spanish School

CONTACTGEGEVENS

San Agustin 249
Cusco
Peru, Cusco
www.amautaspanish.com
info@amautaspanish.com
00 51 84 242998


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Spaans voor Vakantie, Spaans & Cultuur, Excursies, Spaans & Salsa, Spaans voor Kinderen, Spaans & Vrijwilligerswerk


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring