Leer Spaans bij taalschool AMAUTA Spanish School in Cusco


Taalschool AMAUTA Spanish School

AMAUTA: Spaanse cursussen en vrijwilligerswerk in Cusco

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke culturele en Spaanse leerervaring in Cusco dan heeft AMAUTA Spanish School jou het allerbeste te bieden! AMAUTA is gevestigd in de hoofdstad van het oude Incarijk, tevens vertrekpunt voor het wereldberoemde Machu Picchu. AMAUTA biedt een verscheidenheid aan Spaanse cursussen die je kunt combineren met vrijwilligerswerk en. excursies. Er zijn vele gratis activiteiten zoals workshops over de Zuid-Amerikaanse en Peruviaanse cultuur, lezingen,  filmpresentaties en swingende salsalessen. Zoek je huisvesting in Cusco? AMAUTA beschikt over een eigen studentenhuis dat geliefd is bij studenten en reizigers.   

Bij AMAUTA kun je Spaans leren in Peru op maar liefst drie bestemmingen: in de Heilige Vallei in het mooie Cusco, in de Amazone in het onvergetelijke Tambopata en in de Peruaanse hoofdstad in het veelzijdige Lima in de welvarende wijk Miraflores. Sinds 1996 heeft AMAUTA als missie om taalstudenten in Peru deel te laten nemen aan cursussen Spaans, vrijwilligerswerk en excursies in Peru. Maar bij taalinstituut AMAUTA leer je niet alleen Spaans je maakt ook volop kennis met de rijke Peruviaanse cultuur. Het enige wat je hoeft mee te brengen is enthousiasme, want voor de rest zorgt AMAUTA! 
 

logo AMAUTA Spanish School

CONTACTGEGEVENS

San Agustin 249
Cusco
Peru
www.amautaspanish.com
+51 84 242998


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Spaans voor Vakantie, Spaans & Cultuur, Excursies, Spaans & Salsa, Spaans voor Kinderen, Spaans & Vrijwilligerswerk, Spaans voor Families, Spaans & TEFL, Spaans voor Senioren


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring