Leer Spaans bij taalschool AMAUTA Spanish School in Cusco


Taalschool AMAUTA Spanish School

AMAUTA: Spaanse cursussen en vrijwilligerswerk in Cusco

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke culturele leerervaring in Cusco dan heeft AMAUTA Spanish School jou het allerbeste te bieden! Wij zijn gevestigd in de hoofdstad van het oude Incarijk, tevens vertrekpunt voor het wereldberoemde Machu Picchu. AMAUTA heeft een verscheidenheid aan bijzondere Spaanse cursussen voor je in petto, zoals Spaans voor Reizigers en de combi Spaans & Spiritualiteit. Naast vrijwilligerswerk en excursies zijn er voor de taalstudenten veel gratis activiteiten voorhanden. Van workshops, lezingen en filmpresentaties over de Zuid-Amerikaanse en Peruviaanse cultuur tot swingende salsalessen. En zoek je leuke huisvesting in Cusco? Dan is het goed om te weten dat AMAUTA over een eigen studentenhuis beschikt geliefd bij zowel studenten als reizigers.   

Bij AMAUTA kun je in Peru op maar liefst drie bestemmingen Spaans leren: in de Heilige Vallei in het mooie Cusco, in de Amazone in het onvergetelijke Tambopata en in de veelzijdige Peruaanse hoofdstad Lima in de welvarende wijk Miraflores. Verder kun je ook Spaans leren bij partnerscholen van AMAUTA in Argentinië en Uruguay. Sinds 1996 heeft AMAUTA als missie om taalstudenten in Peru deel te laten nemen aan cursussen Spaans, vrijwilligerswerk en excursies in Peru. Maar bij taalinstituut AMAUTA leer je niet alleen Spaans je maakt ook volop kennis met de rijke Peruviaanse cultuur. Het enige wat je hoeft mee te brengen is enthousiasme, want voor de rest zorgt AMAUTA! 
 

logo AMAUTA Spanish School

CONTACTGEGEVENS

Carmen Bajo 224
Cusco
Peru
www.amautaspanish.com
+51 84 242998


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Spaans & Reizen, Spaans voor Expats, Vrijwilligerswerk en Spaans, Spaans voor 55+, Medisch Spaans, Spaans & Salsa, Spaans & Cultuur, Excursies


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring