Leer Spaans bij taalschool CLS - Cuernavaca Language School in Cuernavaca


Taalschool CLS - Cuernavaca Language School

CLS - Cuernavaca Language School 
De Cuernavaca Language School werd opgericht in 1960 door dr. Ivan Illich als CIDOC. De taalschool behoort tot de oudste en meest gerespecteerde taalinstituten van Mexico. Het taalinstituut richt zich op studenten die een Spaanse cursus overwegen vanwege een reis, studie of professionele activiteiten. Onze programma's combineren taal- en cultuurlessen, weekendexcursies en huisvesting bij gastgezinnen. CLS is geaccrediteerd door het Onderwijsministerie van Morelos die toeziet op de kwaliteit van de Spaanse lessen en cultuurcursussen. We maken daarnaast deel uit van de lokale en nationale associatie AIPEC­.

Leslokaal taalschool CLS in Cuernavaca 

Stad van de eeuwige lente
Cuernavaca is de hoofdstad van de staat Morelos op maar 85 kilometer gelegen ten zuiden van Mexico-Stad. Met een semitropisch klimaat staat Cuernavaca bekend als De Stad van de eeuwige lente. Cuernavaca heeft een rijke geschiedenis en vertegenwoordigt een unieke mix van prehispanisch, koloniaal en modern Mexico. Onze aanpak bestaat uit zowel traditionele als hedendaagse onderwijstechnieken. In onze cursussen combineren we taalvaardigheden, grammatica en Mexicaanse cultuur. In de klassen werken we nooit met meer dan vijf studenten. Om aan ieders wensen tegemoet te komen, kennen we een gevarieerd lesaanbod: van groepscursussen, privélessen tot specifieke programma's voor professionals.

Activiteiten
Wij organiseren tal van activiteiten. Zo zijn er de weekendexcursies waarbij we in Cuernavaca traditionele markten, de kathedraal, het ravijn of de botanische tuinen. Maar we verzorgen ook weekendexcursies buiten Cuernavaca. Zo bezoeken we de zilvermijnstad Taxco, de beroemde piramiden van Teotihuacan of de beroemdste musea en highlights van de metropool Mexico-Stad. Daarnaast hebben we speciale intercambios waarbij je Mexicanen gaat ontmoeten, zoals de filmintercambio. Perfect natuurlijk om je Spaans in de praktijk te gaan brengen. Voor wie activiteiten wil combineren met je taalprogramma; bij ons kun je dans, schilderen of Mexicaans koken combineren met Spaanse lessen. 

Cuernavaca in Mexico 


 

logo CLS - Cuernavaca Language School

CONTACTGEGEVENS

Azàlea 3, Jardines de Reforma
62269 Cuernavaca, Mexico, Cuernavaca
www.cls.com.mx
cls@cls.com.mx
+52 777 311 8956


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Koken, Groepscursus, Privéles, Spaans voor 50 plussers, Excursies, Spaans voor Docenten, Spaans voor Tieners, Zakelijk Spaans, Spaans & Vrijwilligerswerk


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring