Leer Spaans bij taalschool CLS - Cuernavaca Language School in Cuernavaca


Taalschool CLS - Cuernavaca Language School

CLS - Cuernavaca Language School 
Opgericht in 1960 door dr. Ivan Illich behoort Cuernavaca Language School tot de oudste en meest gerespecteerde taalinstituten van Mexico. Het taalinstituut richt zich op studenten die voor een reis, studie of professionele activiteiten een cursus Spaans willen volgen. De taalprogramma's combineren taal- en cultuurlessen, weekendexcursies en huisvesting bij gastgezinnen. CLS is geaccrediteerd door het Onderwijsministerie van Morelos die toeziet op de kwaliteit van de Spaanse lessen en cultuurcursussen. Verder maken ze deel uit van de lokale en nationale associatie AIPEC­.

Leslokaal taalschool CLS in Cuernavaca 

Cuernavaca: Stad van de eeuwige lente
Cuernavaca, hoofdstad van de staat Morelos, bevindt zich op 85 kilometer ten zuiden van Mexico-Stad. Cuernavaca kent een semi-tropisch klimaat en staat bekend als Stad van de Eeuwige Lente. Cuernavaca kent een rijke geschiedenis en vertegenwoordigt een unieke mix van pre-hispanisch, koloniaal en modern Mexico. De aanpak van CLS bestaat uit zowel traditionele als hedendaagse onderwijstechnieken waarbij taalvaardigheden, grammatica en Mexicaanse cultuur samenkomen. In de klassen wordt met nooit meer dan vijf studenten gewerkt. Om aan ieders wensen tegemoet te kunnen komen, kennen we een gevarieerd lesaanbod: groepscursussen, privélessen en specifieke programma's voor professionals.

Activiteiten van CLS
CLS organiseert tal van activiteiten naast de Spaanse lessen. Zo worden in Cuernvacaca traditionele markten, de kathedraal, het ravijn en de botanische tuinen bezocht. Maar er zijn ook weekendexcursies buiten Cuernavaca, waarbij je kunt denken aan de zilvermijnstad Taxco, de beroemde piramiden van Teotihuacan en de beroemdste musea en highlights van de metropool Mexico-Stad. Met de speciale intercambios kun je Mexicanen ontmoeten en je Spaans oefenen terwijl zij Engels of Nederlands kunnen leren. Voor wie activiteiten wil combineren met taalprogramma's is het goed om te weten dat je bij CLS dans, schilderen en Mexicaans koken met Spaanse lessen kunt combinerne. 

Cuernavaca in Mexico  

logo CLS - Cuernavaca Language School

CONTACTGEGEVENS

Azàlea 3, Jardines de Reforma
62269 Cuernavaca, Mexico, Cuernavaca
www.cls.com.mx
+52 777 311 8956


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Koken, Groepscursus, Privéles, Spaans voor 50 plussers, Excursies, Spaans voor Docenten, Spaans voor Tieners, Zakelijk Spaans, Spaans & Vrijwilligerswerk


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring