Leer Spaans bij taalschool Universidad de Burgos in Burgos


Taalschool Universidad de Burgos
Internationale cursussen Spaans aan de Universiteit van Burgos
Het taalinstituut Cursos de Lengua y Cultura Española van de Universiteit van Burgos biedt het hele jaar door cursussen Spaans. Daarnaast verzorgt de universiteit kook-, muziek-, dans-, muziek-, kunst,- geschiedenis- en atropologieworkshops, net als natuur- en sportactiviteiten. Ons taalinstituut werkt nauw samen met het Cervantes Instituut waardoor je makkelijk toegang hebt tot het DELE examen. Als je naar Burgos komt dan kunnen we veel voor je uit handen nemen: ECTS studiepunten, accommodatie (universiteit, families of gedeelde flats) en heel veel meer.
 
Spaans leren in de unieke setting van Universidad de Burgos 
Universidad de Burgos heeft veel ervaring met het onderwijzen van Spaans aan studenten, docenten en professionals. Een indicatie voor de kwaliteit die we bieden: prestigieuze universiteiten van over heel de wereld sturen studenten naar Burgos. Zij kunnen kiezen uit een breed aanbod waaronder Regulere Cursussen, Zomercursussen, Spaanse Taal en Cultuur en Programma's voor Docenten (ELE). Onze lessen staan garant voor een levensechte onderdompeling in het Spaanse leven en een verdieping van de Spaanse taal, de geschiedenis, de kunst, de literatuur, de geografie, de film en de Spaanse muziek. We hebben daarbij het grote voorrecht dat we kunnen werken in een unieke ruimte. De campus van San Amaro in de binnenplaats van Hospital del Rey is een zeer historische plek ooit opgericht door de Spaanse koning Alfonso VIII in 1195. In dit voormalige ziekenhuis werden pelgrims die de Camino de Santiago liepen weer opgelapt.

Profiteren van het hoogwaardig docentschap van Universidad de Burgos
Het docentschap en de methodologie van Universidad de Burgos garanderen kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de studenten. Extra interessant is dat Burgos als wieg van het Castiliaans een perfecte bestemming is om je de wereldtaal Spaans eigen te maken. In onze stad kun je genieten van een rijke cultuur, erfgoed en gastronomie. Daarnaast zul je de warmte en hoffelijkheid ervaren die onze regio karakteriseert. Universidad de Burgos is een jonge, dynamische en hedendaagse universiteit die het rijke erfgoed van het gebouw met moderne apparatuur en zeer hoog gekwalificeerd docentschap weet te combineren. We richten ons daarbij helemaal op het onderwijzen en vormen van studenten. Op die manier brengen we daadwerkelijk een linguïstieke en culturele onderdompeling tot stand.

Taalstudenten Spaans Universiteit Burgos 
 
Burgos: bakermat van het Spaans
Spaans leren aan de Universiteit van Burgos is een voorrecht. De stad is de bakermat van het Castiliaans. Burgos is niet alleen een aantrekkelijke stad met tuinen, groene zones en een goede fietsinfrastructuur, maar kent ook een bevoorrechte positie in de Spaanse geografie in het noordelijk centrale deel van Spanje. Burgos is bezaaid met kunst en geschiedenis en alleen dat al nodigt uit tot een studie Spaanse taal en cultuur. Burgos kent een rijk verleden en heeft als hoofdstad een belangrijke rol gespeeld bij de vorming van Castilië en Spanje. De provincie Burgos telt drie Werelderfgoederen: de gotische kathedraal, de Camino de Santiago en de archeologische vindplaatsen van de Sierra de Atapuerca, wereldwijd een belangrijke referentie als het gaat om de ontwikkeling van de mens. Burgos vormt een ware bakermat van Spanje en de Spaanse taal met het zuiverste Spaans van Spanje.

logo Universidad de Burgos

CONTACTGEGEVENS

Facultad de Ciencias Económicas. Despacho 78. C/ Parralillos s/n. 09001 Burgos, Burgos
wwww.ubu.es/cursos-internacionales-cursos-de-espanol
0034 947 25 80 54


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, DELE Examen, Zomercursus, Spaanse Taal en Cultuur, Intensief Spaans, Zakelijk Spaans, Spaans & Koken, Spaans & Literatuur


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring