Leer Spaans bij taalschool Buenos Aires TEFL Institute in Buenos Aires


Taalschool Buenos Aires TEFL Institute
Met meer dan 15 jaar ervaring gaat Buenos Aires TEFL Institute een stapje verder dan de normale Spaanse scholen. Onze Spaanse lessen hebben het karakter van een culturele onderdompeling met als doel de studenten mee te nemen in de rijke Argentijnse cultuur. Zo stemmen we onze gastgezinnen, vrijwilligerswerk, internships en culturele activiteiten zorgvuldig af op onze taalprogramma's. We hechten er ook aan onze grammatica-, communicatie- en luistervaardigheden te combineren met echte praktijkoefeningen. Wij weten maar al te goed dat woordjes Spaans en grammatica stampen niet de juiste weg is om in te slaan. Bij ons in Buenos Aires zul je daarom altijd praktijk gerichte Spaans lessen krijgen afgestemd op jouw specifieke wensen. Bij Buenos Aires TEFL Institute starten elke week op maandag en dinsdag nieuwe cursussen voor alle niveaus en leeftijden. Goed om te weten, onze school zich bevindt in het hart van Buenos Aires nabij alle grote attracties. 
  
TEFL cursus
Met onze speciale cursus van 4 weken en 120 uur cursuswerk leer je alle vaardigheden die nodig zijn om niet Engelse studenten effectief te kunnen onderwijzen. DE TEFL cursus is een intensief trainingsprogramma inclusief Engelse lesoefeningen met echte studenten, terwijl ervaren docenten observeren. Als je de cursus succesvol hebt afgelegd dan ben je gemachtigd om wereldwijd Engelse lessen geven. 
 
Engelse lesbanen in Buenos Aires
Zodra je de TEFL cursus bij ons voltooid hebt, kunnen we een ESL baan in Buenos Aires voor je verzorgen. Gepassioneerde mensen die zich voor 6 maanden of een jaar kunnen committeren zijn daarbij van harte welkom. Als docent heb je lesverantwoordelijkheden waaronder het ontwikkelen van lesplannen en een curriculum. Onze cursussen laten je ook volledig onderdompelen in de zo bijzondere en rijke Argentijnse cultuur. Zoek contact met ons voor meer informatie over de mogelijkheden!

 

CONTACTGEGEVENS

Avenida Coronel Díaz 1736, 1425 CABA, Argentina, Buenos Aires
www.buenosairestefl.com/
buenosairestefl@gmail.com
+54 9 11 3264-4289


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & TEFL, Internship


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring