Leer Spaans bij taalschool Verbum in Buenos Aires


Taalschool Verbum

Betaalbare Spaanse lessen in centraal Buenos Aires

We zijn een middelgrote school school gekenmerkt door veel persoonlijke aandacht en een zeer vriendelijke atmosfeer. Gevestigd in het hart van Buenos Aires biedt Verbum een variëteit aan Spaanse cursussen. Wij stellen ons ten doel de Spaanse lessen af te stemmen op de wensen en doelstellingen van een brede groep studenten en reizigers. Je kunt je Spaans bij Verbum combineren met o.m. vrijwilligerswerk, internships, tango en salsa. Onze populairste lessen zijn achtereenvolgens Intensief, Superintensief, Standaard en Een-op-Een. 

Verbum is een examencentrum voor het SIELE en het DELE examen. Speciaal voor deze internationale examens biedt Verbum voorbereidingscursussen. De groepen bij Verbum zijn klein en gefocust op conversatie en studenten hebben alle gelegenheid om hun Spaans in de les te oefenen. Daarnaast kunnen de cursussen aangepast aan de hand van de wensen en interesses van de studenten. 

En nog veel meer dan een taal leren. Een unieke levenservaring opdoen en internationale vriendschappen sluiten

logo Verbum

CONTACTGEGEVENS

Jerónimo Salguero 553 C.P. 1177 Buenos Aires City, Argentina
verbum.biz
+ 5491155803711


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Intensief Spaans, Online Spaans, Spaans & Tango, Medisch Spaans, Latijns-Amerikaanse Cultuur, Zakelijk Spaans, Spaans voor Advocaten, Internship


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring