Leer Spaans bij taalschool Spanish by the River in Boquete


Taalschool Spanish by the River

Spanish at Locations  - Travelling Classroom in Panama en Costa Rica

Spaans leren in een Panamees bergdorpje
Onze school in Boquete is perfect voor studenten die zich in alle rust willen storten op een intensieve cursus Spaans. Aan de hand van een effectief leerplan wordt serieus gestudeerd, maar er is ook volop ruimte voor ontspanning. Onze gevarieerde groep studenten (jong en oud) zorgt voor een hele aangename sfeer bij ons op school. Ook onze gastgezinnen in de omgeving doen er alles aan om je supersnel Spaanste laten leren. Met internet en een uitgebreide bibliotheek is onze school van alle educatieve gemakken voorzien. Wist je dat we nog twee andere scholen in Panama hebben? Zo kun je bij onze ook Spaanse lessen volgen in Bocas del Toro en Panama-Stad. Daarnaast hebben we ook een school in Costa Rica in Turrialba. Dat maakt dat je Spaans kan leren op verschillende locaties en van al het moois genieten! 
Omgeving: regenwouden, rivieren en vulkanen
Boquete is een bergdorpje met zo'n 3500 inwoners waar we maar op 10 minuten lopen vandaan zitten. Onze taalschool beschikt over een grote tropische tuin met bloeiende planten, sinaasappelbomen en andere exotische fruitbomen waar prachtige felgekleurde vogels op afkomen. De lessen worden gegeven in authentieke rieten hutjes die uitkijken op de tropische tuin en de Barúvulkaan. De regenwouden, de rivieren en de vulkanen maken het tot een waar paradijsje voor avontuurlijk ingestelde natuurmensen! In het dorp tref je lokale indianen, de guaymies. De inheemse vrouwen met hun mooie folklore jurken zijn prachtig en zeer fotogenie. Hoewel we ons in een rustig natuurgebied bevinden kent Boquete genoeg vertier met gezellige restaurants, en koffiebarretjes. Verder ontbreekt het niet aan supermarken, banken en ook een lokale groente- en fruitmarkt. Maar je kunt ook het grotere David bezoeken waar we 45 minuten vandaan liggen. David biedt volop mogelijkheden om te winkelen, uit te gaan of een bioscoopje te pakken.  

Warmwaterbronnen en rivierkajakken 
Vrije tijd in Boquete betekent relaxen in de warmwaterbronnen, je Tarzan wanen tussen de boomtoppen, de Barúvulkaan beklimmen of de 'Quetzal trail' hiken inclusief het spotten van de bijzondere Quetzalvogel! Ook kun je je inschrijven voor het unieke programma 'Spaans & Riverkajakken'. Je leert dan varen op een van de beste snelstromende rivieren ter wereld als het gaat om raften en kajakken. Bezoek je liever het strand? Doe dan mee aan ons weekendprogramma waarbij we op excursie gaan naar een strand aan de Pacifische kus. Verder hebben we ook een uitgebreid aanbod van vrijwilligersopties voor je in petto: van een recycle center tot een naschoolse kinderopvang voor inheemse kinderen. Met onze Kooklessen en Latijns-Amerikaanse danslessen (salsa en merengue) leer je van alles over de lokale Latijns-Amerikaanse cultuur. Last but not least, iedere vrijdag organiseren we 'Happy Hour' waarmee we onze studenten uitzwaaien die hun cursus hebben afgerond. 

Meer weten over Spanish at Locations? Lees dan ook ons interview met Ingrid Lommers, de Nederlandse directeur.
 

logo Spanish by the River

CONTACTGEGEVENS

, Boquete
spanishatlocations.com/spanish-school-locations/learn-spanish-in-boquete
(00507) 720 3456


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Vrijwilligerswerk, Excursies, Zakelijk Spaans, Groepscursus, Spaans voor Families, Spaans voor Tieners, DELE Examen, Bedrijfscursus, Spaans voor Docenten, Spaans & Hiking, Spaans & Bergbeklimmen, Medisch Spaans, Spaans & Toerisme, Spaans & Yoga


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring