Spaans leren in Bocas del Toro

Wil je Spaans leren in Bocas del Toro in Panama? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Bocas del Toro en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Spanish by the Sea

Specialisatie:Excursies, Zakelijk Spaans, Spaans & Vrijwilligerswerk, Groepscursus, Spaans voor Families, DELE Examen, Spaans voor Docenten, Spaans & Surfen, Spaans & Yoga
Land: Panama
Niveau: A1, A2, B1, B2, C1, C2
Telefoon: (00507) 7579518
Website: www.spanishatlocations.com
Email: info@spanishatlocations.com
Facebook: spanishatlocations

Spanish at Locations - Travelling Classroom in Panama en Costa Rica 

Fietsexcursie Spanish at Locations op Bocas del Toro

Spaans leren op een tropisch eiland
Onze school in Bocas del Toro is een droomlocatie voor iedereen die Spaans wil leren in een tropische setting en een voorliefde heeft voor watersporten. Bij Spanish by the Sea kun je taalprogramma's verwachten als Spaans & Duiken en Spaans & Surfen. De mix van jonge en oudere cursisten zorgt voor een zeer relaxte sfeer waarin serieus studeren en ontspanning hand in hand gaan! Maar ook voor vrijwilligerswerk ben je op je plaats op Bocas del Toro.

Onze locatie in Bocas

Spanish by the Sea bevindt zich op een droomplek: Isla Colón. Je vindt ons gelijk in de eerste straat van Bocas, wat de hoofdstad is van het eiland dat ongeveer 5000 inwoners telt. Alles is makkelijk aan te lopen: de eethuizen, de winkels, een bank, en niet te vergeten de zeer gezellige bars waar reizigers uit alle windstreken elkaar 's avonds ontmoeten. Overdag is het heerlijk relaxen op de vele stranden van Isla Colón en de omringende eilanden. Omdat onze school op slechts 20 meter (!) van het water ligt, stap je letterlijk vanuit de school het water op. Misschien wel voor een ontdekkingstocht over de zee waarbij je je Columbus zult wanen tijdens zijn vierde en laatste reis door de Caribbean! Het hoofdeiland Isla Colón bevindt zich te midden van verschillende andere tropische eilanden wat onze locatie buitengewoon geschikt maakt voor eilandhoppen. 

Spaanse les Bocas del Toro bij Spanish by the Sea

Watersporten, Caribische kooklessen en Latijns-Amerikaanse danslessen!
Met helder, schoon en warm water is Bocas gemaakt voor watersportfanaten. Je kunt hier heerlijk surfen, zeilen, zeekajakken en snorkelen afgewisseld met relaxen op een van de tropisch stranden. Of misschien vind je het leuk om je Open Water Duikbrevet te halen? Met deze PADI kun je over heel de wereld (met een duikmaster) duiken. Ook onze Caribische kooklessen en swingende Latijns-Amerikaanse danslessen salsa en merengue doen het goed bij onze cursisten. Op vrijdag houden we onze superheerlijke én supergezellige barbecue waarmee we afscheid van de studenten die hun Spaanse cursus hebben afgerond - altijd weer een feestje! Het is goed om te weten dat Spanish at Locations in Panama nog twee andere scholen kent: Boquete en Panama-Stad. Daarnaast hebben we een school in Costa Rica: Turrialba. Dat maakt Spanish at Locations uniek: Spaans leren op verschillende locaties en genieten van het beste van Panama en Costa Rica! 

Meer weten over Spanish at Locations? Lees dan ook ons interview met Ingrid Lommers, de Nederlandse directeur. 


Spaanse taalscholen in Panama

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie