Leer Spaans bij taalschool Colegio Maravillas in Benalmadena


Taalschool Colegio Maravillas

Over onze school
COLEGIO MARAVILLAS is een Spaanse taalschool aan de Costa del Sol met meer dan 40 jaar ervaring. We zijn geaccrediteerd door het Cervantes Instituut en een officieel centrum voor de DELE en CCSE examens. Verder zijn we lid van de AEEA (Andalusische Associatie van Spaanse Taalscholen) en erkend door nationale en internationale organisaties als FEDELE, ELITE, BILDUNGSURLAUB en het Zweedse CSN Certificate (HOGSKOLENVERKET). Onze docenten zijn uitstekend voorbereide docenten die hun kennis voortdurend uitbreiden door deel te nemen aan didactische cursussen en ELE conferenties van Cervantes en andere gerenommeerde taalinstituten. Onze docenten zijn DELE gecertificeerde examinatoren.


Voorzieningen
Ons moderne gebouw herbergt 20 grote, zonnige leslokalen, allen uitgerust met audio-visual technologie en air conditioning. Verder beschikken we over een bibliotheek met lesmateriaal voor onze studenten, een bioscoop waar Spaanse films worden vertoond, een ruimte voor conferenties en seminars en een kantine op een zonovergoten, royaal terras. In 2016 and 2017 hebben we nog eens 7 nieuwe klaslokalen toegevoegd aan onze twee bijgebouwen voorziening van alle moderne voorzieningen om Spaans op een moderne en innovatieve manier te leren. Naast onze school bevindt zich ons zusterbedrijf Maravillas Travel waar studenten extra culturele bezoeken, weekendtrips, vluchten, hotels, huurauto's en andere diensten kunnen regelen. 


Locatie
Benalmadena is een attractieve kuststad aan de Costa del Sol met ongeveer 50.000 inwoners. De stad bevindt zich op een heuvel aan de voet van de Mijas bergketen op maar 18 km van Malaga én op maar 8 km van de Internationale Luchthaven van Malaga. Oorspronkelijk een slaperig Andalusisch vissersplaatsjes met prachtige witte huizen heeft Benalmadena zich ontwikkeld tot een levendige stad die haar oude charme en karakter heeft weten te behouden. De stad is klein genoeg om een rustige en veilige omgeving te scheppen, maar groot genoeg voor voor een goed aanbod winkels, hotels, restaurants, parken en moderne sportcentra. Benalmadena biedt een verscheidenheid aan vermaak in de vorm van een amusementenpark, waterpark, buitenbioscoop, shopping center, casino, golfcentrum, zeilschool, aquarium en een duikschool. Verder is Benalmadena uitgegroeid tot een favoriet uitgaansgebied voor jongeren met een flitsend nachtleven. 

Extra activiteiten
Colegio Maravillas kent een divers activiteitenprogramma van culturele uitstapjes, sporten, sociale uitstapjes en excursies gedurende het gehele jaar. Elke week is het programma weer anders. Veel van onze activiteiten zijn gratis: Spaanse films, conferenties gericht op Spaanse kunst, geschiedenis of literatuur, bezoeken aan lokale museums, Flamenco (Sevillanas) danslessen, uitstapjes naar tapasbars, restaurants, biscoop, Sangria feesten etc. Een keer per week hebben we zogenaamde 'tutor lessen' waar studenten een sessie van een halfuur met een docent kunnen hebben om grammatica, vocabulaire en andere zaken door te nemen. Daarnaast organiseren we ook aanvullende sportactiviteiten: paardrijden, golven, zeilen, windsurfen, tennis, badminton, volleybal and beachvolleybal. Voor ons is het belangrijk dat je de Spaanse leefstijl leert kennen, de cultuur, de mensen en de smakelijke Spaanse keuken. Belangrijk voor je verblijf aangezien het zowel je ervaring als kennis van de Spaanse taal zal verrijken.

Accommodatie
Colegio Maravillas kan je van dienst zijn met een verscheidenheid aan accommodaties. Verblijven bij een gastgezin is een interessant alternatief voor appartementen of hotels, maar biedt bovenal de unieke gelegenheid om de Spaanse levenstijd volledig te beleven. De meeste van onze gastgezinnen bevinden zich op loopafstand van de school. Maar je kunt ook verblijven in onze appartementen in Residences Conors en Parquemiel die uitgerust zijn met individuele kamers of tweepersoonsslaapkamers. Of ga voor onze grote studio appartementen met tal van voorzieningen waar je in het laagseizoen al voor 50 euro per dag kunt verblijven

logo Colegio Maravillas

CONTACTGEGEVENS

Avda. Salvador Vicente 9, Benalmadena Spain 29631
maravillas.es
34 952447000


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Intensief Spaans, Privéles, Spaans voor Tieners, Zomerkamp, Spaans & Flamenco, Rondleidingen, Excursies, Spaans voor Senioren, DELE Examen, Online Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring