Leer Spaans bij taalschool La Montaña in Bariloche


Taalschool La Montaña

Spaans leren en genieten van de schoonheid van Patagonië 

La Montaña organiseert sinds 2002 Spaanse cursussen in Bariloche voor uiteenlopende groepen en leeftijden. Universiteitsstudenten, professionals, families en reizigers, ze komen allemaal Spaans leren in de prachtige natuur en cultuur van Patagonië. Gelegen binnen de grenzen van Parque Nacional Nahuel Huapi is Bariloche een toeristische, technologische en universitaire stad. Spaans leren in Bariloche betekent dan ook genieten van een unieke omgeving. La Montaña is de oprichter van AACELE wat staat voor de Argentijnse associatie van Spaanse taalorganisaties gericht op Spaans als buitenlandse taal. De school is tevens geaccrediteerd door het Brookhaven College. 

La Montaña biedt een heel scala aan Spaanse cursussen waaronder Intensief Spaans (zowel groepslessen als privé-lessen), Conversatie Spaans, Taalprogramma's voor groepen, Spaans en Vrijwilligerswerk, Spaans voor universiteitsstudenten, Workshops voor Spaanse docenten en Online Lessen. Bij La Montaña worden de Spaanse lessen gecombineerd met een aantal unieke activiteiten waaronder excursies naar wonderschone natuurparken. Bij La Montaña zijn begeleiding op locatie, een ophaalservice van en naar de luchthaven en huisvesting inbegrepen. De taalprogramma's van La Montaña in Bariloche kunnen bovendien gecombineerd worden met Spaanse lessen in Buenos Aires, Córdoba, Ushuaia en Pucón.

 

CONTACTGEGEVENS

J.J. Paso 140 - Bariloche - Argentina
www.lamontana.com
(5411) 43812076


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Online Spaans, Groepsles, Privéles, Spaans & Ski, Spaans & Natuur, Internship, Vrijwilligerswerk en Spaans, Zakelijk Spaans, Medisch Spaans, Intensief Spaans, Spaans voor Families, Excursies


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring