Spaans leren in Barcelona

Wil je Spaans leren in Barcelona in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Barcelona en vind een cursus Spaans die bij jou past.

PROYECTO ESPAÑOL

Specialisatie:Groepscursus, DELE Examen, Privéles, Spaans voor Docenten, Internship
Land: Spanje
Niveau: beginner (a1), elementair (a2), intermediair 1 (b1), intermediair (b2), gevorderd (c1), perfectionering (c2)
Website: www.proyecto-es.com
Email: info@proyecto-es.com
Facebook: proyectoesp

Onze School in Barcelona
Onze school in Barcelona bevindt zich in het centrum op loopafstand van diverse interessante plekken als La Casa Battló de Gaudí en de gezellige studentenwijk Barrio de Gracia. Ons ‘native-team’ heeft ruimschoots ervaring met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten en doet dat met heel veel enthousiasme. In de 'koffieruimte' van de school kun je gezellig bijpraten met je medestudenten of muziek luisteren. Of je kunt er een reisgids uit de rekken halen voor de leukste restaurants, clubs en winkels van Barcelona. Gebruik je liever internet voor je verkenning van Barcelona? Natuurlijk beschikken we ook over gratis internet! Naast Barcelona heeft taalinstituut Proyecto Español ook scholen in Alicante, Granada en Madrid.

Barcelona
Barcelona is één van de mooiste en fascinerendste steden van Europa, prachtig gelegen aan de Middellandse Zee. Met drie miljoen inwoners vormt Barcelona het culturele en economische hart van Catalonië en Noord-Spanje. Een wandeling door Barcelona is niet te weerstaan; denk alleen al aan de architectuur van Gaudí, de beroemde promenade Las Rambas en de indrukwekkende kerk La Sagrada Familia. Bovendien zijn er ook nog eens de mooie en gezellige stranden om te zonnen, uit te gaan of lekker uit te waaien! 

Nog meer weten over Proyecto Español? Lees dan ook ons interview met Samantha of bekijk onderstaande fijne sfeerimpressie. 


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie