Leer Spaans bij taalschool PROYECTO ESPAÑOL in Barcelona


Taalschool PROYECTO ESPAÑOL

Onze School in Barcelona
Onze school in Barcelona bevindt zich in het centrum op loopafstand van diverse interessante plekken als La Casa Battló de Gaudí en de gezellige studentenwijk Barrio de Gracia. Ons native-team heeft ruimschoots ervaring met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten en doet dat met veel enthousiasme. In de koffieruimte van de school kun je gezellig chillen met je medestudenten of muziek luisteren. Je vindt er ook reisgidsen voor de leukste restaurants, clubs en winkels van Barcelona. Natuurlijk beschikken we ook over wifi in heel ons gebouwd.

Barcelona
Gelegen aan de Middellandse Zee is Barcelona één van de mooiste en fascinerendste steden van Europa. Met drie miljoen inwoners vormt Barcelona het culturele en economische hart van Catalonië en Noord-Spanje. Een wandeling door Barcelona is niet te weerstaan; denk alleen al aan de architectuur van Gaudí, de beroemde promenade Las Rambas en de indrukwekkende kerk La Sagrada Familia. En dan zijn er ook nog de mooie en gezellige stranden om te zonnen, uit te gaan of lekker uit te waaien! 

Nog meer weten over Proyecto Español? Lees dan ook ons interview met Samantha of bekijk onderstaande fijne sfeerimpressie. 

logo PROYECTO ESPAÑOL

CONTACTGEGEVENS


www.proyecto-es.com


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Intensief Spaans, Online Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Intensief Spaans, Spaans op Maat


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring