Leer Spaans bij taalschool AENFIS in Barbate


Taalschool AENFIS

AENFIS  kent 14 centra verspreid over Spanje en Latijns-Amerika.  In 2018 mocht het taal- en trainingsentrum nog meer dan 7500 studenten ontvangen. AENFIS geniet het vertrouwen van internationale instituten als Cambridge, Trinity, Oxford, Anglia en Instituto Cervantes. De Aenfis ervaring is het belangrijkste onderdeel van onze methodiek. Meer dan 95% van onze studenten slagen voor de officiële examens. AENFIS kent o.m. een Bildungsurlaub kwaliteitserkenning.  

Het geheim van het succes is dat we onze lessen aantrekkelijk maken, personaliseren en interessant maken voor onze studenten. Naast het leren van een taal beleven ze een leuke tijd dankzij onze aanvullende activiteiten waarbij het Spaans verder met natives geoefend kan worden. Voor een totale culturele en linguïstische onderdompeling kun je via ons ook verblijven bij een lokale familie. Onze school bevindt zich in Barbate (Costa de la Luz, Andalucía) midden in het centrum van de vissersplaats gezegend met veel traditie, geschiedenis en met een van de mooiste landschappen van de provincie Cádiz.

logo AENFIS

CONTACTGEGEVENS

C/Ancha, 74. Barbate, CP11160 (Cádiz, Andalucía), Spain, Barbate
aenfis.com
+34 856 66 40 77


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, DELE Examen, Spaans & Surfen, Spaans voor Tieners, Spaans voor Kinderen, Intercambio, Spaans voor Senioren, Spaans voor Families


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring