Leer Spaans bij taalschool Mundo Spanish School in Antigua


Taalschool Mundo Spanish School Werkelijk een buitengewone stad, Antigua. Onderdeel van Unesco Werelderfgoed wordt deze aangename stad getypeerd door kinderkopjes, fotogenieke ruïnes en kleurrijke gerestaureerde huizen. Gesticht in 1543 en verlaten in 1773, is Antigua weer helemaal tot leven gekomen en uitgegroeid tot een ideale reisbestemming. Daarnaast is het centraal gelegen Antigua een fijne uitvalsbasis voor het bezoeken van andere delen van Guatemala.

Bij Mundo Spanish School zijn we experts in het onderwijzen van Spaans als tweede taal zonder dat daar veel lessen voor nodig zijn. Het taalprogramma is zo ontwikkeld dat het je helpt in dagelijkse conversaties of je Spaans verder kunt ontwikkelen met onze speciale technische programma's. De taalschool is gevestigd in het rustige plaatsje San Juan del Obispo op maar 3 kilometer van Antigua verwijderd. 

Een klein beetje geschiedenis over Antigua, Guatemala

Antigua Guatemala is een prachtige koloniale stad die werd gesticht in de eerste helft van de 16e eeuw door de Spanjaarden. Gebouwd op 1500 meter boven zeeniveau in de hooglanden van Guatemala. Grotendeels vernietigd door een aardbeving in 1773, maar veel van de originele monumenten zijn bewaard gebleven als ruïnes. Vandaag de dag is Antigua een van de topbestemmingen van Guatemala dankzij haar oorspronkelijke charme, straatkeien, Spaans koloniale architectuur en perfecte klimaat.

Wat we allemaal bieden

  • Algemene Spaanse taalprogramma's.
  • De 'Guatemala Spanish Experience' (een programma van 4 weken).
  • De 'Community Based Language Experience' (een programma van 2 weken).
  • Spaanse programma's op het gebied van geneeskunde, onderwijs, sociaal werk en meer.
  • Een-op-een Spaanse lessen.
  • Online Spaanse lessen.
  • Spaanse voor kinderen.
  • Spaanse lessen kun je ook voortzetten bij jouw gastgezin.
  • Verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

logo Mundo Spanish School

CONTACTGEGEVENS

3a Calle Poniente 4, San Juan del Obispo, Guatemala
mundospanishschool.com/
+502 42383749 (bellen en whatsapp); +502 70306620 (alleen bellen)


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Privéles, Groepsles, Spaans voor 50+, Medisch Spaans, Zakelijk Spaans, Spaans voor Families, Online Spaans, Spaans & Vrijwilligerswerk, Spaans voor Kinderen, Excursies, Spaans & Literatuur


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring