Leer Spaans bij taalschool Molinos de Viento in Amsterdam


Taalschool Molinos de Viento

Leer Spaans bij Molinos de Viento - al 40 jaar het Spaanse taalinstituut in hartje Amsterdam

Namens het hele team van Molinos de Viento... ¡Bienvenido!

Molinos de Viento verzorgt al sinds 1980 cursussen Spaans op alle niveaus. Daarmee zijn wij het langst bestaande Spaanse taalinstituut in Nederland met bovendien het meest uitgebreide aanbod aan niveaus. Bij Molinos volg je Spaans op locatie of online, wat je voorkeur heeft.

Met onze lesmethode willen we je zo snel en goed mogelijk Spaans leren. Dat wil zeggen alle vaardigheden: praten, luisteren, schrijven, lezen. Onze methode is communicatief en praktijkgericht, maar je krijgt ook een stevige grammaticale ondergrond. Na je cursus kun je altijd doorstromen in een vervolgniveau.

Ons enthousiaste docententeam bestaat uit gediplomeerde native speakers uit Spanje en Latijns-Amerika met ruime ervaring in het lesgeven van Spaans aan Nederlanders. De vakkundigheid, het enthousiasme en de persoonlijke aandacht van de docenten garanderen prettige en leerzame lessen. 

Naast Spaanse lessen organiseren wij ook met regelmaat gezellige culturele activiteiten. Een paella workshop of een Spaanse filmavond bijvoorbeeld, zodat je nóg meer leert over de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur.

Neem een kijkje op onze website voor het actuele cursusaanbod, inschrijving of de culturele agenda. Bel of mail ons gerust voor meer informatie of kom een langs in onze school!

Heel graag ¡Hasta pronto!

logo Molinos de Viento

CONTACTGEGEVENS

Utrechtsedwarsstraat 13-I, 1017 WB Amsterdam
www.molinosdeviento.nl
020-6247729


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Privéles, Groepsles, Online Spaans, Spaans voor Bedrijven, Spaans voor Kinderen


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring