Leer Spaans bij taalschool PROYECTO ESPAÑOL in Alicante


Taalschool PROYECTO ESPAÑOL
Onze school
Proyecto Español bevindt zich in het centrum van Alicante, vlakbij de centrale markthal. We beschikken over 23 ruime lokalen uitgerust met airco. Daarnaast behoren wifi, een computerlokaal, een bibliotheek en voorzieningen voor invaliden tot onze faciliteiten. Proyecto Español biedt alle mogelijke cursussen en niveaus. Voor tieners van 12 tot 17 jaar oud organiseren we zomerkampen: plezier hebben en ondertussen de Spaanse taal en cultuur leren! Sinds 2003 is Proyecto Español geaccrediteerd door Instituto Cervantes en daarmee zijn we de eerste school in Alicante met deze certificering


 
Alicante
Alicante is gelegen aan de Costa Blanca. Één van de mooiste kuststroken van Spanje, bekend om haar fenomenale klimaat. Alicante kent een gezellig nachtleven met leuke barretjes en clubs verspreid over de sfeervolle oude stad en het uitgestrekte havengebied. De stijlvolle boulevards, de moderne jachthaven, het mooie historische centrum, de moderne winkelzone en de fijne stadsstranden maken dat Alicante je zal bijblijven! Tot onze populairste activiteiten in Alicante behoren bezoeken aan het kasteel en het archeologisch museum, stadstours, intercambios met Spanjaarden en tal van excursies.  

Nog meer weten over Proyecto Español? Lees dan ook het interview met Samantha of bekijk onderstaande video voor een  sfeerimpressie. 

logo PROYECTO ESPAÑOL

CONTACTGEGEVENS

Calle José Gutiérrez Petén, 41, Alicante
www.proyecto-es.com
+ 34 965 23 06 5


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Zomerkamp, Groepsles, Privéles, Online Spaans, Spaans voor Toerisme, Spaans voor Docenten, DELE Voorbereidingscursus


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring