Ook shoppen heeft in Valparaíso iets kunstzinnigs en eigenzinnigs. In veel winkeltjes worden namelijk de creaties van de kunstenaars verkocht. 

Feria de Antiguedades y Libros La Merced

Op deze antiekmarkt zijn oude gebruikte voorwerpen te vinden. Denk aan kisten, spiegels en platenspelers. Maar de markt is vooral bekend om zijn grote aanbod tweedehands boeken. Feria de Antiguedades y Libros La Merced wordt gedurende de weekenden en de vakanties gehouden op de Plaza O'Higgins. 

Lokale winkeltjes

Valparaíso kent relatief weinig ketens en des te meer lokale winkeltjes. Veel kunstenaars komen af op de inspirerende en literaire sfeer die het stadje ademt en verkopen hier graag hun handgemaakte werk. Je zult de winkeltjes vanzelf vinden als je de heuvels oploopt. 
 

Mall Plaza Del Sol 

Ben je even toe aan alle gemakken van een mall? Een stukje buiten Valparaíso in Quilpe bevindt zich Mall Plaza del Sol. Verwacht allerlei soorten winkels waaronder een Fallabella: een gigantisch warenhuis. Naast winkels zijn er bijvoorbeeld ook barretjes en internetcafés gehuisvest. Goed bereikbaar met de metro.
 

 
 

Terug naar introductie Valparaíso


Reisbestemmingen Chili

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring