Guatemala-Stad biedt met afstand de meeste winkelmogelijkheden van Guatemala. Traditionele markten maar ook modeboetieks en comfortabele malls. Voor het meest exclusief shoppen ga je in Guatemala-Stad naar Zona 10. 

Markten Guatemala-Stad

De goed aangeschreven ondergrondse Mercado Central vind je achter de kathedraal in Zona 1. Een etage is helemaal ingericht met typische Guatemalteekse kunst en textiel. Ook koop je hier het goedkoopste zilver, maar eigenlijk kun je er voor van alles terecht. Zeker een mooie plek om een fraai souvenir op de kop te slaan. Een andere markt is Mercado Terminal in Zona 4. Vooral een aanrader voor wie goed en zeer voordelig op de markt wil eten. Een meer gepolijste markt voor reizigers is Mercado de Artesanía in park Aurora vlakbij het vliegveld. Ingesteld op toeristen en ook een aanrader voor een souvenir.

Malls Guatemala-Stad in Zona Viva

Veel betere malls in Guatemala-Stad zijn te vinden in Zona 10. Een daarvan is Centro Commercial los Próceres. Kleding, schoenenwinkels, elektronica, een food court, een bioscoop en nog heel wat meer. Een slag luxer en nog beter aangeschreven is Centro Comercial la Pradera. Een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants, ijssalons, banken, kiosken en meer. En als derde en best beoordeelde optie kun je ook nog Oakland Mall bezoeken. De meest luxuezue mall van de drie. In Zona 10 vind je naast mall ook een aantal betere winkels en boetieks voor het hogere segment. 


 

Terug naar introductie Guatemala-Stad


Reisbestemmingen Guatemala

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring