Met verschillende winkelgebieden en belastingvrije winkels is Córdoba een van de beste shopsteden van Argentinië. Naast diverse winkelcentra zijn er ook open winkelgebieden met karakteristieke straatjes. 

Plaza San Martín

Rondom de Plaza San Martín (autovrij) bevinden zich de meeste winkelstraten. De voetgangerszone hier verleent een prettige toegang tot honderden winkels. Ook voor souvenirwinkels met typische Argentijnse producten moet je hier zijn.
 

Souvenirmarkt

Vlakbij het grootste kanaal (Cañada) van Córdoba staat elke zaterdag- en zondagavond een gezellige vlooienmarkt, een absolute aanrader. De lokale bevolking verkoopt hier haar eigen producten. Goed om te weten, men verwacht hier dat je onderhandelt over de prijs. 
 

Shopping Center Patio Olmos

Gevestigd in een klassiek gebouw is Patio Olmos de meest comfortabele en prominente winkelplek van Córdoba. In dit winkelcentrum van 25.000 m² verdeeld over drie verschillende niveaus vind je alle mogelijke merkwinkels  Zoals gebruikelijk bij malls in Latijns-Amerika is er ook een groot aanbod eetgelegenheden, net als talrijke andere faciliteiten waaronder een megabioscoop.    
 
 

Terug naar introductie Córdoba


Reisbestemmingen Argentinië

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring