In Cartagena kun je op shopgebied alle kanten op: van goedkoop winkelen op de straat tot winkelen in boetiekjes en malls. Tot de specialiteiten van Cartagena behoren haar smaragden, goud en de welbekende Panamahoeden. 

Handgemaakte souvenirs in Las Bovédas

Bijzondere handgemaakte souvenirs van goede kwaliteit vind je op verschillende plekken in Cartagena. Een fijne plek is Las Bovédas, een voormalige gevangenis onder de gewelven van de oude stadsmuren die is omgetoverd tot een markt voor souvenirs. Voetballiefhebbers op hun beurt worden hier verrast met een groot aanbod voetbalshirts. Ook als je niet zo van het shoppen bent, is het aardig om hier een kijkje te nemen.
 

Boetiekjes in Cartagena

Voor leuke en originele boetiekjes kun je naar het oude centrum van Cartagena trekken. Ook voor leer, een van de belangrijkste exportproducten van Colombia, ben je hier aan het juiste adres. Wil je nog goedkoper shoppen? Neem dan eens een kijkje in Getsemaní waar je scherp geprijsde kleding en schoenen op de kop kunt tikken. 
 

Juwelen in Cartagena

Wist je dat Colombia's werelds grootste producent van smaragden is en op grote schaal goud produceert? Het gevolg? Je betaalt in Colombia en in het bijzonder in Cartagena een flink stuk minder als je de goede adresjes weet te vinden. Voor écht goedkope juwelen kun je overigens beter iets buiten het toeristische Cartagena toeslaan. Laat je informeren door een insider.

Moderner shoppen

Heb je het echt even gehad met de souvenirs en het handwerk? Ga dan eens kijken in Centro Comercial Portal de San Felipe. Je kunt er alles vinden waaronder ook een grote supermarkt en een bioscoop. Een bezoek laat zich goed combineren met het reusachtige fort Castillo de San Felipe de Barajas waar de moderne mall op uitkijkt. 

 

Terug naar introductie Cartagena


Reisbestemmingen Colombia

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring