Bekend om zijn surf- en partyscene trekt Montañita een grote schare buitenlandse toeristen én Ecuadorianen. Ondanks die drukte gaat het er relaxt aan toe in de feeststad van Ecuador. Zuid-Amerikanen, gringos en locals blijken prima te mixen. Verder is het er ook nog eens voordelig eten en slapen in Montañita. Voor een backpacker die van een feestje houdt valt er weinig meer te wensen. 

Surfen danwel relaxen aan het strand

Montañita staat bekend om zijn fantastische golven. En dat trekt surfers van alle windstreken en niveaus naar de badplaats. Het zal niet verbazen dat er volop mogelijkheden zijn om lessen te nemen. Maar aan het strand kun je even makkelijk relaxen. Meestal vervelend maar in Montañita juist superhandig: een heel leger aan verkopers met uiteenlopende smakelijke snacks en attributen. Rustzoekers vinden in de omgeving ook desolate stranden waar je even helemaal tot rust kunt komen. 

Feesten en mooie prijsjes

In Montañita valt in de eerste plaats een goed (Zuid-Amerikaans) feestje te vieren. En dat betekent in Montañita alle mogelijke Latijns-Amerikaanse muzieksoorten maar ook ingevlogen nationale en internationale dj's. Een club waar je dat allemaal kunt beleven is Lost Beach. 
Naast de Zuid-Amerikaanse party sfeer mogen ook de vriendelijk geprijsde hostels en eetzaakjes niet onbesproken blijven. Letterlijk voor een aantal euro's kun je dagelijks een smakelijke maaltijd scoren. 
Reisbestemmingen Ecuador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring