Notice: Undefined offset: 1 in /home/spaans03/domains/spaanstaligewereld.nl/public_html/controllers/spaans-reizen.php on line 78 Reisinspiratie - Spaanstalige Wereld

Populaire reisbestemmingen

 

Barcelona

Bijna geen enkele stad in de wereld is zo dynamisch en bruisend als Barcelona. De magische architectuur van Gaudí­, de talloze restaurantjes, barretjes en clubs, prachtige parken en witte stadsstranden maken de Catalaanse hoofdstad tot een gezellige en hippe wereldstad met allure. Of je nu cultuur wilt snuiven, wilt winkelen, uitgaan of gewoon een dagje aan het strand wilt liggen; in Barcelona kan het allemaal. Bezoek deze populaire toeristenbestemming tijdens het voor- of najaar en geniet van aangename temperaturen!

Reizen in Barcelona
 

Madrid

Madrid bruist als geen andere Spaanse stad van de energie en dat wil wat zeggen. De hoogstgelegen hoofdstad van Europa en het letterlijke middelpunt van Spanje staat erom bekend dat het leven er dag en nacht gevierd wordt. Maar naast zijn vermaarde levenslust heeft de stad veel meer troeven. Je vindt er gevarieerde architectuur, topmusea, alternatieve wijken, sfeervolle parken, beroemde pleinen en de grootste voetbalclub van de wereld. Om maar niet te spreken over de oneindige shopmogelijkheden. Kortom, vervelen is geen optie in deze Spaanse metropool met ruim zes miljoen madrileños!

Reizen in Madrid
 

Sevilla

Volgens de inwoners is het de mooiste stad van de wereld: Sevilla. En dat vinden zij niet voor niets. De temperamentvolle hoofdstad van Andalusi? staat bekend om zijn schitterende architectuur en prachtige parken. Met het grootste historische centrum van Europa zijn er volop bezienswaardigheden te bezoeken. Even uitblazen kan in de sierlijke stadstuinen of in een van de ontelbare tapasbars. En als de avond valt, kan je je onderdompelen in het eindeloze nachtleven. Sevilla biedt Spanje in de overtreffende trap.

Reizen in Sevilla

Reisbestemmingen

Steden

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring