Reizen in Spanje met Troka Abentura


Reisorganisatie Troka Abentura

Troka Abentura, Actief Toerisme & Natuur

We zijn een organisatie gericht op actief toerisme in het Baskenland. Troka Abentura heeft al 20 jaar ervaring met outdoor activiteiten en experiences als coasteering, kajakken, Big SUP, surfen en hiking. Onze basis bevindt zich op 27 km van Bilbao aan de Baskische kust omgeven door stranden, kliffen, valleien en bergen. 

Coasteering
Coasteering is een van de meest avontuurlijke outdoor activiteiten van dit moment. Coasteering laat je de meest magische plaatsen onder de kliffen van de stranden van de Baskische kust ervaren. Onder begeleiding van  instructors gaan we de kust af; spelend met de golven en springend in het water, dan weer zwemmen, duiken en klimmen direct aan de zee. Een activiteit voor alle niveaus en condities die staat je de omvang van de kliffen vanaf een zeer indrukkend perspectief laat zien. Ontdek de geheimen en verhalen die de kliffen al miljoenen jaren in zich dragen. 

Smugglers Cove 
Met de boomstamkano's of de Big SUP navigeren we door de 'smokkelaars baai', een magische plek omgeven door kliffen waar het heldere water ons in staat stelt om te duiken en de zeebedding en de verschillende levensvormen van de Cantabrische Zee te observeren. De tinten van het water zullen onze brengen naar idyllische bestemmingen op loopafstand van onze basis in Gorliz. Eenmaal klaar met snorkelen, keren we terug met onze boomstamkano's of de Big Sup. 

logo Troka Abentura

CONTACTGEGEVENS

C/ Itsasbide, 58 – 48630 Gorliz (Bizkaia)
www.troka.com
troka@troka.com

+34 946774265


REIZEN EN ACTIVITEITEN

coasteering, big sup, snorkelen, surfen, zomerkampen


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring