Reisorganisaties Peru

Reisspecialisten voor Peru vind je hier.

Dos Manos

Specialisaties: Inca trails, Stedentrips, Avontuurlijke excursies, Amazone tours
Adres: San Agustin 249 | Cusco | Peru
Telefoon: 0051 84235115
Website: www.dosmanosperu.com
Email: info@dosmanosperu.com
Facebook: DosManosPeruTravel
 
DOS MANOS is een reisbureau in Cusco dat sinds 2003 gespecialiseerd is in het organiseren van tours en treks in Peru. Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of wandeltochten naar afgelegen ruïnes, wij hebben altijd de juiste excursie voor jou! In de omgeving Cusco organiseren we stadsrondleidingen en bezoeken de nabijgelegen Heilige Vallei bezoeken met haar buitengewone Incaruïnes en inheemse markten in dorpjes als Pisac en Ollantaytambo. Zo kun je in de voetsporen treden van de Inca’s. Natuurlijk verzorgen we ook excursusies naar een van de wereldwonderen en de belangrijkste toeristische trekpleister: Machu Picchu. Of kies voor een alternatieve Inca Trail naar de Verloren Stad en wandel de Salkantay of de trektocht door de Lares Vallei.

 
We zijn niet alleen een officiële Inca Trail Operator maar hebben ons ook gespecialiseerd in het organiseren van excursies naar Puno en het Titicacameer, Arequipa en de Colca Canyon, de Nazcalijnen en de junglereservaten van Manu en Tambopata. We hebben ook veel ervaring in het organiseren van avontuurlijke excursies als raften, kajakken en mountainbiken. Daarnaast kunnen we volledige reispakketten voor je samenstelling inclusief vluchten en hotels. Peru heeft enrom veel te bieden: van het hoge Andesgebergte tot de biodiversiteit van het Amazone regenwoud en van moderne steden tot oude Incaforten. Peru is de perfecte reisbestemming voor iedereen!

  
Terug naar boven

Tenzing Travel

Specialisaties: Rondreizen, Autoreizen, Camperreizen
Adres: Entrada 211
Postcode: 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020-3989398
Website: https://www.tenzingtravel.nl/midden--en-zuid-..
Email: affiliates@tenzingtravel.nl
Facebook: TenzingTravel
 
Wilt u de Machu Picchu met eigen ogen aanschouwen? De Nazcalijnen vanuit de lucht bewonderen? De Uros-indianen ontmoeten die in het Titicacameer leven? Of kijkt u vooral uit naar de condors van de Colcavallei? Bij Tenzing Travel Latin American zit u goed! Wij verzorgen al meer dan 35 jaar verre reizen die onvergetelijke indrukken achterlaten.
 
Ook voor u gaan onze ervaren reisspecialisten graag aan de slag. Op basis van uw wensen adviseren zij u met plezier over uw volgende verre reis. Een reis zonder zorgen, want wij zijn lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en zijn tijdens de Vakantie Awards 2017 uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’.
 


 
Terug naar boven

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie