Reizen in Ecuador met Napo Wildlife Center


Reisorganisatie Napo Wildlife Center

Gevestigd midden in de Amazone geldt Napo Wildlife Center als één van de beste ecohotels ter wereld. Het Napo Wildlife Center Ecolodge is zorgvuldig gebouwd en ook nog eens ontworpen door de inheemse Añangu gemeenschap. Een van de doelen is om toeristen een maximaal comfort en privacy in de Amazone te bieden. Luxe kamers, voorzieningen, eersteklas aandacht, prachtige uitzichten op de jungle en het meer, natuur binnen handbereik...het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, ecotoeristen en avontuurzoekers!

We bevinden ons aan de oevers van het Anangucocha meer in het hart van het Nationaal Park Yasuní. En binnen het unieke leefgebied van de Añangu gemeenschap. Met dit bijzonder ecoproject wordt niet alleen een aanzienlijk deel van de Amazone beschermd maar het stelt de inheemse gemeenschap ook in staat om duurzame levenswijze voort te zetten. De Añangu gemeenschap wordt wereldwijd erkend voor zijn inspanningen voor het behouden van de flora en fauna in Nationaal Park Yasuní door Unesco als biosfeerreservaat erkend.

We bieden een groot aantal activiteiten en trails. Zo is er de 'Community Trail'. Daarbij maak je kennismet de dieren van de Amazone waaronder prachtige papegaaien, spinnen, insecten en apen. Ook zeer populair om dieren te spotten is de 40 m hoge Canopy Tower. Boven heb je namelijk een 360 graden uitzicht over de omgeving. Een unieke mogelijkheid om vogels, apen en reptielen te observeren die je anders niet zo snel te zien zou krijgen. Ook hebben we tours waarbij je de riviereilanden gaat bekijken. Deze worden gevormd van slib en omgevallen bomen. Je zult versteld staan van de plantensoorten die je er aantreft!   

CONTACTGEGEVENS

Yánez Pinzón N26 -131 y la Niña. Edificio Las Carabelas, Oficina 101, Quito, Ecuador
Quito

www.napowildlifecenter.com
sales@napowildlifecenter.com

(593 2) 600 5


REIZEN EN ACTIVITEITEN

amazone tours, vogeltours


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring