Reizen in Ecuador met Local DreamersMensen gaan vaak naar een ontwikkelingsland met het idee te helpen. Een term die bij Local Dreamers liever wordt vermeden. Hulp is namelijk lang niet altijd iets wat de mensen nodig hebben. Zij zijn namelijk helemaal niet zielig, en vaak net zo gelukkig als jij en ik. Wat we wel kunnen doen is bijdragen aan lokale doelen. Proberen de droom van een ander waar te maken. Zij aan zij aan de slag gaan met onderwijs, sport, kinderen, toerisme, milieu of ondernemerschap. Samen elkaars talenten ontwikkelen.
 
Zo’n indrukwekkende ervaring in een compleet andere cultuur schudt ook onze vrijwilligers vaak even wakker. Je leert te relativeren, beseft je hoe goed wij het eigenlijk thuis hebben. Maar ook het waarderen en soms accepteren van die veranderingen hoort erbij.
Veel waarde hechten we dan ook aan de persoonlijke ontwikkeling die onze vrijwilligers doormaken. We proberen de vrijwilligers uit te dagen kleur te geven aan eigen dromen. Korte tijd leven in een ander land, met een eigen leefstijl, eigen tradities, gewoonten, humor, problemen en uitdagingen. Wat doet dat met je? En met hen? Samen leef, lach, droom en werk je intensief met elkaar. Zo ontstaan meer dan eens bijzondere interculturele relaties en vriendschappen en ervaringen voor het leven.
 
Local Dreamers is actief in Ecuador, een waanzinnig land in Zuid-Amerika. Met de kennis, talenten, energie en ervaring van onze vrijwilligers proberen we van toegevoegde waarde te zijn voor lokale projecten en afnemers. Projecten die ook zonder onze aanwezigheid genoeg basis hebben om te bestaan. Met eigen initiatieven en onderzoek spelen we in op lokale behoeften, om de kloof te dichten tussen wat er in georganiseerd verband mogelijk is voor de rijke elite en arme onderlaag van de Ecuadoraanse bevolking.  
logo Local Dreamers

CONTACTGEGEVENS

Rode Kruisstraat 32
1025 KN Amsterdam

www.localdreamers.org/nl
info@localdreamers.nl
localdreamers
+31 682651193


REIZEN EN ACTIVITEITEN

Vrijwilligersprojecten, Stages, Spaanse Cursussen


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring