Reizen in Costa Rica met Go.Adventure Arenal Park


In Go.Adventure Arenal Park kun je genieten van een verscheidenheid aan interessante en spannende outdooractiviteiten. Denk aan wildwater rafting, trails, paardrijden en mee. Go Adventure Park bedient privĂ©vervoer, groepen, incentives, bedrijfsprogramma's en individuen.  

De Arenal-vulkaan is een van de belangrijkste natuurattracties van Costa Rica. Afdwalen langs de klif van de Arenal-kloof omringd door de wilde schoonheid. Genieten van het warme water van de Arenal-rivie en  warmwaterbronnen.

De zipline-tour is het populairst. Beveel wandelschoenen en lange broeken ten zeerste aan. Er zijn 10 kabelbanen en een ontmoeting met luiaard of aap is welhaast verzekerd.

De tubing tour omvat 6 wildwater stroomversnellingen: klasse 1 of 2. Gidsen zorgen voor begeleiding bij elke stroomversnelling. 
De luiaard-tour is inclusief vervoer naar het luiaardpark en toegang met een parkgids.De hangbrugtour is inclusief vervoer en een gids van het bedrijf. De gidsen voorzien je van informatie over de omgeving en alle dieren in het park. 

De gidsen Tony, Antonio, David en Juan Carlos zijn allemaal toppers! De gidsen zijn vriendelijk en maken de ervaring nog beter! Voor zipline-tours, tubing-tours, luiaard-tours en wat je ook voor ogen hebt!logo Go.Adventure Arenal Park

CONTACTGEGEVENS

G73W+CC2, Provincia de Alajuela, La Fortuna
La Fortuna

goadventurepark.com
info@goadventurepark.com

506 24790189


REIZEN EN ACTIVITEITEN

Zip line, paardrijden, wildwater rafting


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring