Vervoer naar Viña del Mar

Het ligt voor de hand dat je vliegt op Santiago de Chile. Vanaf de Chileense hoofdstad sta je in ongeveer anderhalf uur met de bus in Viña del Mar. Bussen vertrekken iedere kwartier vanaf Terminal San Borja in Santiago. Het busstation van Viña del Mar voor langeafstandsbussen ligt drie blokken ten oosten van het stadscentrum. Door de korte reistijd is Viña del Mar zeer geschikt voor een dagtrip vanuit Santiago. 

Vervoer in Viña del Mar

Viña del Mar beschikt over een metro die Valparaíso en andere dorpjes in de omgeving met elkaar verbindt. De metro van Valparaíso, nieuw, schoon en snel, rijdt van zes uur 's ochtends tot half twaalf 's avonds. De lokale bussen brengen je ook snel naar verschillende plekken in Viña del Mar en in een kwartiertje naar Valparaíso. Viña del Mar is ook uitstekend lopend te verkennen.

Klimaat Viña del Mar

Veel toeristen reizen in de zomermaanden januari en februari af naar de stranden van Viña del Mar. Een drukke periode wanneer ook de meeste festivals plaatsvinden. In de zomer ligt de temperatuur tussen de 20 en 24 graden; in de winter tussen de 10 en 15 graden. Juni en juli zijn de maanden met de meeste regen. 

 

Terug naar introductie Viña del Mar


Reisbestemmingen Chili

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring