Vervoer naar Vejer de la Frontera
Nabijgelegen vliegvelden zijn die van Sevilla, Málaga en Jerez de la Frontera. Bussen rijden er onder meer van Cádiz,  Málaga, Jerez de la Frontera en Tarifa. De bus stopt op de snelweg, 200 meter onder het dorp. Je kunt naar boven lopen via twee wegen. De eerste optie is een eenzaam wandelpad dat dwars door de natuur naar Vejer leidt. Dit wandelpad ligt voor het restaurant La Fau. De tweede optie is een autoweg. Via beide paden wandel je in een klein halfuur naar boven, overigens best een aardige klim. 

Vervoer in Vejer de la Frontera
Het spreekt bijna voor zich dat je wandelend prima uit de voeten kunt in dit bescheiden Andalusische plaatsje. Als je Vejer nadert of weer wilt verlaten, is een taxi of een collectieve taxi echter geen overbodige luxe, in het bijzonder als je koffers meedraagt.

Beste reistijd
Elke maand is geschikt voor een bezoek aan Vejer. De gemiddelde temperatuur op jaarbasis ligt op 18 graden. Ook de wintermaanden kennen de nodige zon met vrij zachte temperaturen. In vergelijking met Andalusische badplaatsen als Tarifa en Cádiz is het in het winterseizoen wel iets frisser.
 

Terug naar introductie Vejer de la Frontera


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring