Vervoer naar Las Palmas de Gran Canaria

Vanaf Schiphol vlieg je ongeveer in vijf uur naar Aeropuerto de Gran Canaria. De luchthaven bevindt zich op 19 km ten zuiden van Las Palmas de Gran Canaria.

Je kunt met de bus vanaf de luchthaven naar Las Palmas de Gran Canaria. Pak vanuit de luchthaven de lift naar de eerste verdieping. Als je vervolgens circa honderd meter in westelijke richting gaat dan kom je vanzelf uit bij de bushalte. Van de luchthaven naar Las Palmas de Gran Canaria is het ongeveer 25-35 minuten afhankelijk van waar je uitstapt. De meeste reizigers stappen uit bij busterminal Aeropuerto Santa Catalina nabij het stadsstrand; 35 minuten rijden en een tarief van 2,95 euro. De andere busterminal van Las Palmas de Gran Canaria is San Telmo bij het historisch centrum. Vanuit de hoofdstad van Gran Canaria kun je met de bus bijna alle uithoeken van Gran Canaria aandoen.

Vervoer in Las Palmas de Gran Canaria

Vanuit Las Palmas de Gran Canaria kun je uitstekend met de bus reizen. Bijvoorbeeld vanuit de busterminal Santa Catalina naar busterminal San Telmo in het historisch centrum dat op ruim 5 km van elkaar is gelegen. 

Klimaat Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria kent een formidabel gematigd klimaat. Sterker nog, het klimaat van Las Palmas de Gran Canaria is uitgeroepen tot het aantrekkelijke klimaat ter wereld. De 'koudste' maand is januari met een gemiddelde temperatuur van 21 graden. Het is aardig om te zien hoe je toeristen in de 'winter' in zomerkleding ziet lopen terwijl de eilandbewoners in hun winterkleding door de straten trekken. 


Terug naar introductie Las Palmas de Gran Canaria


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring