Blog Spaanstalige Wereld

Meer weten over de Spaanse scholen of op zoek naar leuke reis- en studietips? In ons blog vind je interviews met taalscholen, reisverhalen en interessante weetjes over de Spaanse taal.


Hoe open je een bedrijf in Spanje?

Bij het kiezen van een land om jouw bedrijf in te openen of uit te bereiden, moet er met veel verschillende factoren rekening gehouden worden. Komt het land overeen met het type bedrijf dat je wilt openen? Weet je al welk type bedrijf je wilt openen? Wordt jouw bedrijfsnaam al door iemand anders in gebruik genomen? Allemaal factoren om rekening mee te houden. 

Een bedrijf openen in Spanje

Spanje staat bekend om de rijke geschiedenis, prachtige landschappen en rijke cultuur. Over het algemeen zijn Spanjaarden vaak trots op hun land, en terecht, Omdat het land een grote impact heeft gehad op het continent en op de hele wereld. Met meer dan 500 miljoen sprekers wereldwijd is Spaans de 4de meest gesproken taal ter wereld. Om een succesvol bedrijf in Spanje te openen is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hieronder zie je een aantal stappen, die jou hierbij kunnen helpen. 

Stap 1: Bepaal de bedrijfsnaam, strategie en een algemeen gebied waarin je jouw bedrijf wilt vestigen;

Stap 2: Zoek een geschikte kantoorruimte, bepaal de lokale concurrenten en welke belastingen zijn relevant voor je bedrijf?;

Stap 3: Vraag vergunningen aan en zorg ervoor dat jij en je collega's werknemers van Spanje worden;

Stap 4: Zorg dat je geregistreerd staat in het handelsregister;

Stap 5: Dompel jezelf onder in de lokale cultuur en verbeter je Spaanse taal;

Stap 6: Gebruik een checklist, zo heb je een duidelijk overzicht van alles wat er moet gebeuren. 

Kantoorruimte in de juiste stad

Spanje is een populaire reisbestemming voor miljoenen mensen per jaar. Volgens de Spaanse regering bezochten alleen al in 2018 meer dan 82 miljoen toeristen Spanje. Warm, vriendelijk en open is waar het Spaanse volk om bekend staat. Deze houding creëert natuurlijk voordelen voor jouw bedrijf. 

Het vinden van een kantoorruimte in Barcelona, Madrid en andere Spaanse steden is eenvoudig met behulp van de SKEPP vergelijkingswebsite. Volledig gratis en zonder verplichtingen. Het is de gemakkelijkste manier om de perfecte kantoorruimte voor jouw bedrijf te vinden. Een flexplek, traditioneel kantoor of zakencentra, SKEPP helpt jou graag. Met SKEPP vindt je in een mum van tijd een geschikte kantoorruimte, terwijl je ook wordt geholpen met gratis advies over het openen van jouw bedrijf in Spanje. 

Er is een breed scala aan verschillende kantoorruimtes beschikbaar in Spanje!Blog items

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring