Plaza de España

Een handig referentie- en vertrekpunt voor je verkenning van Santa Cruz de Tenerife in de omgeving van de zeepromenade. De originele vijver steelt de show aan het plein.

TEA

Erg leuk om een kijkje te nemen bij Tenerifo Espacio de las Artes. Het langwerpige architectonische gebouw herbergt verschillende culturele attracties. Instituto Óscar Domínguez is gewijd aan de gelijknamige surrealist uit La Laguna. Centro de Fotografía kent foto exposities. En dan is er de bibliotheek die vanaf buiten al de aandacht trekt. Je kunt er aanschuiven met een boek of magazine uit de bibliotheek.    

Museo de la Naturaleza y el Hombre

Een mooi, goed ingericht en goed aangeschreven museum dat geologie, dierkunde, plantkunde,  antropologie en de archeologie van de Canarische eilanden behandelt.

Iglesia Nuestra Señora de la Concepción en omgeving

Charmante kerk die stamt uit 1502. Ze geldt als de belangrijkste kerk van de stad en wordt daarom wel de 'kathedraal van Santa Cruz' genoemd. Rondom de kerk bevindt zich een sfeervol uitgaansgebied met goede restaurants. 

Parque Sanabria

Een verrassend romantisch park vol met subtropische planten in het stadsgeweld van Santa Cruz. Boven het park loopt een sfeervolle Ramba. Terug naar introductie Santa Cruz de Tenerife


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring