Malecón de Manta

Manta beschikt over een moderne boulevard waar je overdag heerlijke visgerechten kunt eten in typische eethuisjes. Maar 's avonds komt de boulevard pas echt tot leven als jong en oud samen een feestje op straat vieren.

Playa El Murciélago

Centraal gelegen strand in het hart van Manta met veel activiteit. Maar omdat het strand erg breed is, heb je niet het gevoel dat je in de stad bent. Als de Ecuadoranen vakantie komen vieren, dan kan het dit strand erg druk worden. 

Playa San Mateo

Op enkele kilometers buiten Manta vind je het strand San Mateo. In tegenstelling tot de stranden in de stad komt hier bijna niemand. Het strand is erg breed waardoor je alle ruimte hebt om een plekje te zoeken en te genieten van de rust. Omdat de golven behoorlijk krachtig zijn, is het strand geliefd bij surfers. 

Museo Banco Central del Ecuador

Dit museum geeft een goed beeld over de geschiedenis van Manta en de volkeren die er in het verleden hebben geleefd. Verder veel aandacht voor de geschiedenis van de munten en biljetten van Ecuador. Toegang gratis van dit goed beoordeelde museum.

Playa Los Frailes

Op de weg van Manta naar Puerto Lopez is in niemandsland Playa Los Frailes gelegen. Dit strand wordt beschouwd als het mooiste strand van Ecuador. Dankzij de brede strook strand en de prachtige omgeving, een bezoekje meer dan waard. Vergeet niet om een wandeling te maken naar het uitzichtpunt. 


Terug naar introductie Manta


Reisbestemmingen Ecuador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring