Bezienswaardigheden Flores

Rondje Flores

Het is heel prettig om in de vroege avond door het oude centrum van Flores te flaneren. Je loopt er letterlijk binnen een halfuur doorheen, maar het zou zonde zijn als je niet de tijd neemt om te genieten van de ontspannen sfeer en de aanlokkelijke terrasjes aan de nieuwe promenade die uitkijken op het meer.

Meertours

Lago Petén Itzá nodigt uit tot boottochtjes. Opties genoeg. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een kort boottochtje op het meer van een uur. Je kunt ook gaan voor langere trips met verschillende tussenstoppen. Je bezoekt dan de ruïnes van Tayazal, het meerstrand Playa el Chechenal en het uitkijkpunt El Mirador del Rey Canek.

Tayazal

De overgebleven ruïnes van Tayazal mogen dan beperkt, maar veel bezoekers geven hoog op van de vegetatie in dit bescheiden park, net als de panoramische vergezichten op het meer.
 

Tikal

Veel toeristen verblijven in Flores vanwege Tikal. Je kunt dit nationale park via een dagtrip vanuit Flores bezoeken. Maar gezien de vele bezienswaardigheden kun je beter een nacht verblijven op het terrein van Tikal. Vervolgens is Flores de perfecte plek om een dagje heerlijk te relaxen. 
 
 

Terug naar introductie Flores


Reisbestemmingen Guatemala

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring