Spaanstalige Wereld Agenda

Amsterdam Spanish Film Festival

03-10-2023


Liefhebbers van de Spaanse film kunnen hun hart ophalen tijdens het Amsterdam Spanish Film Festival (ASFF). Naast een uitgebreid genre aan Spaanse films kun je ook live muziek, gastronomie en workshops verwachten. Dit jaar de 9e editie. 

   

Openingsfilm: Rainbow (editie 2022)
De Spaanse film Rainbow is een moderne versie van de klassieker 'The Wonderful Wizar of Oz'. De tiener Dora krijgt te maken met heel wat uitdagingen van deze tijd. 

Selectie (editie 2022)

  • Alcarras. In het Catalaanse dorp Alcarras teelt de familie Solé al generaties perziken. Totdat de eigenaar het land wil verkopen en alles onzeker wordt. Een boerderijfilm die nu extra actueel lijkt. 
  • Destello Bravío. Film die wel aanvoelt als een documentaire, volgt Isa en andere dames die hun statische leven proberen te ontvluchten. 
  • Un año, una noche. Céline en Ramón zijn een binationaal koppel die de terroristische aanslag op het Bataclan theater hebben overleefd in 2015. Terwijl Céline het heeft verdrongen, gaat Ramón juist terug naar het verleden. 
  • Veneno. We gaan terug naar 1996 in Madrid. Een van de populairste late night shows duikt in de straten van de prostitutie en dan komt zij plotseling in beeld. 


Periode: 4-8 oktober 
Locaties: Pathé Tuschinski, LAB 111, EYE Filmmuseum en OBA 
Kaartverkoop: via websites van deelnemende bioscopen 
Meer info: Amsterdam Spanish Film Festival

Bekijk taalscholen in Amsterdam voor cursussen Spaans en culturele activiteiten. 


terug naar agenda

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring